Corporate TravelOnline

Moduláris foglalási rendszer korlátok nélkül

A Corporate TravelOnline egy speciális foglalási és back office rendszer vállalatok számára.
Az üzleti utazások megszervezése drága és időigényes lehet megfelelő megoldás nélkül. Rendszerünk megoldja mind a beszerzést, foglalást, sőt még az elszámolást is egy felületen keresztül, így csökkentve a szükségtelen kiadásokat. Webalapú termék, mely telepítést nem igényel. A különböző szolgáltatások úm.: repülőjegy-, szálloda-, autóbérlés, buszjegy-, vonatjegy- és biztosítás foglalása online felületen történik, amely bármely böngészőben, akár táblagépen, akár telefonon keresztül is elérhető.

Tovább

Columbus WebonLine & ARGO

Az utasbiztosítások szerepe a turizmusban az évek során felértékelődött és megkerülhetetlen piaci szegmensé vált. Egymásba kapcsolódó rendszereink az utasbiztosítási piac minden területére megoldást kínálnak. 

Columbus WebOnLine: Utazási irodáknak és brókereknekARGO: Utasbiztosítóknak

TravelConnect

Modulonként programozható interfész

A TravelConnect egy könnyen integrálható interface teljesen új webes foglalórendszerek építéséhez, vagy meglévő weboldalak funkcióinak bővítéséhez. Jelenleg a Corporate TravelOnLine és a Columbus Online rendszerekhez kapcsolódik, melyeken keresztül repülőjegyet, hotelt, bérautót, és biztosítást lehet értékesíteni. Mivel az alapszoftverek moduláris felépítésűek, ezért az interface akár egy szolgáltatás, pl.: repülőjegy-, hotel-, bérautó vagy biztosítás foglalására is alkalmas.

Tovább

StepIn Express

Teljes körű beléptető és biztonsági rendszer

A StepIn Express egy olyan Ethernet alapú beléptető rendszer, mely összevontan magába foglalja a vendég beléptetésétől az elektronikus fizetésig az összes automatizálható folyamatot. A rendszer sokoldalúan alkalmazható: fitness központokban, gyógyfürdőkben, uszodákban, sportrendezvényeken, parkolókban, szállodákban. Egyetlen karszalaggal, NFC taggel vagy vonalkódos jeggyel igénybe vehetők a vendég számára engedélyezett szolgáltatások, a rendszer gondoskodik, hogy mindez nagy biztonsággal, a személyzet felügyelete nélkül történhessen.

Tovább