Utazási irodáknak- 

Columbus WebOnLine az
Online Utasbiztosítási Foglalási Rendszer!

 

Jelenleg 7 Biztosító Társaság, és több mint 1000 értékesítő partnere használja a rendszert, ezáltal a piacon elérhető legnagyobb összehasonlító rendszer.

Válassza Ön is a Columbus WebOnLine-t, mert egyetlen foglalási felületet kell megismernie, könnyen azonosíthatóak a különböző biztosítók termékei és kiegészítő szolgáltatásai.

 

Egyetlen kattintással elkészül a kalkuláció vagy akár a kötvény kiállítása is. A Columbus WebOnLine rendszer figyel a különböző kötési paraméterekre, ezért biztonságosan használható nemcsak utasbiztosításokra, hanem menetjegy-, és útlemondás biztosításokra is.

 

A havi elszámolások automatikusan elkészülnek, illetve kötvényekről lista is kérhető a rendszerben. A partnerek utasadatai csak kötéskor kerülnek át a biztosítóhoz, nem a biztosítók honlapján történik az utasadatok tárolása.

 

Utasbiztosítások brókereknek:

TravelConnect kapcsolatunkon keresztül olyan partnereket (brókereket stb.)  is ki tudunk szolgálni, akik saját értékesítő felülettel rendelkeznek és XML adatátvitel segítségével értékesítik az utasbiztosítási termékeket.