Corporate TravelOnline

Moduláris foglalási rendszer korlátok nélkül

A Corporate TravelOnline egy speciális foglalási és back office rendszer vállalatok számára.
Az üzleti utazások megszervezése drága és időigényes lehet megfelelő megoldás nélkül. Rendszerünk megoldja mind a beszerzést, foglalást, sőt még az elszámolást is egy felületen keresztül, így csökkentve a szükségtelen kiadásokat. Webalapú termék, mely telepítést nem igényel. A különböző szolgáltatások úm.: repülőjegy-, szálloda-, autóbérlés, buszjegy-, vonatjegy- és biztosítás foglalása online felületen történik, amely bármely böngészőben, akár táblagépen, akár telefonon keresztül is elérhető. Mivel moduláris rendszerről beszélünk, ezért a vállalatok igénye szerint az egyes modulok szabadon konfigurálhatóak. Korlátlan számú, és változó szintű felhasználói hozzáférést tudunk biztosítani egy-egy vállalat számára, így is átláthatóbbá téve vállalati utazásokat.

  Milyen speciális funkciókkal rendelkezik rendszerünk?

  • Beépített jóváhagyási folyamat
  • Elveszett megtakarítások ( Lost&Found) kimutatása, utazási statisztikák desztinációra és utazóra bontottan, légitársaságok CO2 kibocsátási kimutatása, és egyéb személyre szabható statisztikák is rendelkezésre állnak
  • Diszkont légitársaságok kiegészítő szolgáltatásai online foglalhatók, pl. poggyász, üléshelyfoglalás
  • Az utazás oka tárolható a foglaláshoz, így megkönnyítve a visszakeresést
  • Beépített üzenetküldő rendszer, az üzeneteket a foglalások tárolják akár korlátlan ideig, de minimum 5 évig
  • Sokrétű kedvezménykezelés
  • Számviteli rendszerekhez kapcsolódási lehetőség
  • Felhasználói profilok kialakíthatósága vállalatok saját igényeire szabottan (pl.: business osztály foglalhatósága, utazási keret kezelése)
  • Opcionális foglalások lehetősége
  • A rendszer magyar és angol nyelven is elérhető, akár egy vállalaton belül

Rendszerünk interface-kel kapcsolódik a piacvezető GDS, CRS rendszerekhez, melyeket folyamatosan karbantartunk biztosítva a legmodernebb funkcionalitást. Jelenleg 3 nemzetközi repülőjegyszolgáltató, és 8 nemzetközi szálloda foglaló rendszert csatlakoztatunk egyidejűleg, valamint 7 hazai biztosítótársaság termékei is elérhetőek online módon. A szolgáltatók számát folyamatosan bővítjük.
A rendszer B2C interface-ként, valamint non-IATA irodák kiszolgálására is használható utazási irodák számára. A Corporate TravelOnline rendszer egyik változata megfelel az Európai Unió közbeszerzésekre kiírt követelményeinek, valamint a hazai központosított közbeszerzés irányelveinek. A rendelkezésre álló paraméterezésen kívül ügyfeleink egyedi fejlesztési igényeit is vállalni tudjuk, hiszen 100%-ban hazai fejlesztésű foglaló rendszerről beszélünk. Válassza Ön is utaztatási web alapú innovatív foglalási rendszerünket, a Corporate TravelOnline-t, lépjen velünk kapcsolatba!

Vissza a termékeinkre