TravelSoft Online

TravelSoft Online Kft.
Budapest, Acsády Ignác u. 13.
H-1122

Tel.: +36 (1) 309-7335
Fax: +36 (1) 309-7336
E-mail:

TravelOnline.hu foglalási rendszer
Foglaljon velünk autót, helyet, utasbiztosítást, repülőjegyet,
szállást bárhol a világon.

Foglalási rendszer Interneten, WAP-on
Szolgáltatás

A TravelOnline foglalási rendszer
lehetővé teszi repülőjegy, utasbiztosítás, szállás, illetve bérautó online foglalását a hagyományos és a mobil interneten egyaránt. A rendszer adatbázisában 540 légitársaság, több mint 30.000 szálloda, és megközelítőleg 40 autókölcsönző cég több tízezer telephelyének ajánlata szerepel.
A Felhasználó számára a szolgáltatás az Interneten a www.travelonline.hu címen, mobil telefonon pedig a mobil szolgáltató WAP főoldalán, érhető el. A rendszer mögött álló utazási irodák a nagyobb kényelem kedvéért az utazáshoz szükséges dokumentumokat kiszállítják, de az utasok a hozzájuk legközelebb eső irodában vagy a repülőtéren is átvehetik.
Az ellenérték kiegyenlítésére különböző fizetési módok kerültek kidolgozásra: hitelkártya, készpénz, illetve átutalás.
Az Internetes és a WAP-os oldalak mögött egy olyan közös adatbázis működik, amely biztosítja az átjárhatóságot. Következésképpen az egyik felületen létrehozott foglalás ill. regisztráció a másik felületen teljes funkcionalitásában elérhető. Így lehetőség van arra, hogy egy Interneten elkészült foglalás részleteiben mobiltelefonon is megtekinthető, és fordítva.

Szolgáltatók

A foglalási rendszer nemzetközi és hazai számítógépes helyfoglalási rendszerekhez (Galileo, Amadeus, Columbus OnLine) kapcsolódik. A légitársaságok menetrendjét, a nagyszámú szállás,-és autóbérlési lehetőséget mind ők biztosítják. A magyar utazóközönség rendkívüli árérzékenysége miatt, a repülőjegyek árait a rendszer mögött álló utazási irodák töltik fel egy külön erre a célra kifejlesztett CRS-hez kapcsolódó áradatbázis kezelő szerver-alkalmazásba.
A hitelkártyás fizetés egy speciális csatornán keresztül valósult meg, ami a bank hitelkártya hitelesítő
rendszereihez kapcsolódik. A csatornán az adatok biztonságát SSL128-as szabvány szerinti titkosítás garantálja.

Rendszer

A felhasználói felület WEB, illetve WAP oldalakból áll. Az egyes modulok külön-külön foglalhatóak. A szolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség előzetes regisztrációra, a sikeres foglalást követően a rendszer automatikusan rögzíti az adatokat, egyedi jelszót generálva a felhasználónak, a későbbi egyszerűbb hozzáférést biztosítva.
Repülőjáratok foglalásánál a felhasználó mind az ár mind az időpont szerinti keresést előnyben részesítheti.
A következő lépésben a Felhasználó az általa preferált járatot lefoglalja. A szállás és bérautó foglaláshoz a kiválasztott város nevét kötelező megadni, ahol a szolgáltatást igénybe kívánják venni. Amennyiben a Felhasználó pontosan tudja a szálloda nevét, akkor a keresés ez alapján is elvégezhető.
Utasbiztosítás igénybevételéhez utazónak megfelelő biztosítási módozat kiválasztása után meg kell adni a születési dátumát, mivel a rendszer ez alapján kalkulálja az alapdíjat, valamint az esetleges kedvezményeket, pótdíjakat.
A kiválasztott szolgáltatás és annak árának elfogadása után kell megadni a személyes adatokat (név, értesítési cím, számlázási cím), - természetesen csak abban az esetben, ha a felhasználó korábban még nem regisztráltatta magát - , valamint dönt a fizetés és az utazási dokumentumok átvételének módjáról (repülőjegy, biztosítási kötvény, voucher).


Várjuk az egyéni felhasználókat, akik felismerik, hogy a rendszer használatával időt, és pénzt takaríthatnak meg.
Továbbá várjuk mindazon utazási irodák jelentkezését, akik a foglalási rendszert integrálni kívánják a saját internetes/wapos honlapjukra, illetve azon non-IATA irodákat, akik nem rendelkeznek önálló CRS hozzáféréssel, viszont repülőjegy forgalmunkat a TravelOnline rendszer igénybevételével kívánják lebonyolítani, megkímélve magukat a telefon és egyéb járulékos üzemeltetési költségektől.


További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!


» A TravelOnline foglalási rendszer prospektusa. «

 TravelSoft © 2006 - Minden jog fentartva.